Mededelingen van de Predikant

Bereidt u zich met mij voor op de Avondmaalszondag, D.V. 14 oktober. In de morgendienst staat een deel van Ezechiël 16 centraal, in de avonddienst Lukas 18: 9-14. Fijn om ook het huisavondmaal te mogen bedienen aan de Sibculoseweg en op het Kervelplein.
Overdenk in deze tijd de eigen persoonlijke tekorten (zonden) en belijd deze aan de Here God (en waar nodig: aan elkaar). Vertrouw dat door het offer van de Here Jezus Christus er vergeving is voor al het kwaad in ons leven en aanvaard deze vergeving. Vraag om de hulp van de Heilige Geest opdat u een vernieuwd leven mag leiden. Ik zie ernaar uit om met u aan Tafel te gaan; ook in de bank (of op de stoel) kun je gezegend worden!
D.V. zondagmorgen 21 oktober (9.30 uur) zal ik voor de laatste keer als úw herder en leraar het Woord van God tegen uw hart mogen leggen (de Geest legt het erin). Ik heb dit steeds met vreugde mogen doen (in onze kerk vanaf 1976). Zullen we elkaar ontmoeten, die ochtend?! Wanneer u het naar de kerk gaan niet (meer) zo gewend bent, weet u welkom (ook na deze datum). Om 9.20 uur begint de voorzang met: “Grijp toch de kansen door God u gegeven” en “Groot is Uw trouw, o Heer!”. God zal u (jou) blijven vasthouden en leiden, de toekomst in. We blijven verbonden in gebed en geloof.

Geplaatst in Geen categorie.