Samen aan Tafel.

Samen aan tafel
Bon appetit! (Frankrijk) • Smaklig maltid! (Zweden)
Selamat makan! (Indonesië) • Tom ka kung! (China)
Jo etvagyat! (Hongarije) • Priejatnawa apjetita! (Rusland)
Njang swietie! (Suriname) • L’appetito buono! (Italie)
Eet smakelijk!

Twee woorden die in alle talen over de hele wereld elke dag worden uitgesproken. Toch zijn er een heleboel mensen, die juist deze twee woorden zelden horen. Zelfs in Westerhaar. Omdat er gewoon niemand tegen over hen zit, aan tafel. En is het dan gezellig om de tafel leuk te dekken? Is het niet veel gemakkelijker om tussen de bedrijven door iets klaar te maken en staat dan niet ook al heel snel de televisie aan? Want alleen is maar alleen en wat kan het vaak stil zijn…
Wat is het goed om in de gemeente van Christus oog te hebben voor elkaar. Maaltijden zijn bij uitstek goede gelegenheden om elkaar te ontmoeten en zelfs om elkaar wat beter te leren kennen.

U kunt zich hiervoor opgeven bij Leni Lensen, tel.659542, Alie Varwijk, tel.659443 of bij Hermie Schipper, tel. 659115.

Wij vragen van u een bijdrage van € 6,- p.p.

Met een klein team van vrijwilligers zal de maaltijd worden voorbereid.

Wij gaan om 17.30 uur aan tafel. De kerk zal open zijn vanaf 17.15 uur. De maaltijden, die met een kort gebed zullen beginnen, worden om ongeveer 19.00 uur afgesloten met een korte lezing uit de bijbel of met het zingen van een lied.
Deelname aan de maaltijden is niet aan leeftijd gebonden. Ieder die dit gezellig vindt kan meedoen, jong en oud, alleengaand of samen.

Spreekt bovenstaande u aan? Welkom!
Is het niet iets voor u zelf om alleen te gaan, nodig dan iemand anders uit om samen met u te gaan: er zal vast wel iemand in uw gedachten komen. IEDEREEN mag komen.