Mededelingen van de Kerkenraad

Inmiddels is de vakantie voor velen van ons weer voorbij.

De basisscholen beginnen weer vanaf 17 augustus, en  de hogere scholen enkele dagen later. Wij willen onze jongeren ook een goed schooljaar toewensen en hopen dat het allemaal weer een beetje normaal zal worden. Ook de jongeren die nu naar een andere school moeten en misschien zelfs wel op kamers gaan wonen veel succes toegewenst in jullie nieuwe omgeving. Voor velen van ons was het misschien wel een heel andere vakantie dan wij gewend waren, wij hopen dat iedereen uitgerust weer aan de slag kan gaan. Dat ook het kerk zijn weer een normale gang mag worden is onze wens natuurlijk. Als kerkenraad zijn wij volop bezig met allerlei voorbereidingen, zo willen wij vanaf september ook graag weer de kinderoppasdienst, de kindernevendienst en basiscatechese gaan houden. Maar in het volgende kerkblad hopen wij u hierover meer informatie te kunnen geven. Vanwege de ventilatie in de kerk  en de “risicogroep “kunnen wij het ons niet permitteren om mee te zingen in de diensten. Wij moeten hier zeer voorzichtig mee om gaan, en houden ons daarom aan de regels van het R.I.V.M. en de P.K.N. Hiervoor zijn bepaalde richtlijnen opgesteld, en daaruit blijkt dat wanneer wij wel meezingen het risico te groot is voor onze gemeente. Ondanks deze maatregelen hopen wij u en jullie te mogen ontmoeten in onze diensten, Opgave blijft nog steeds nodig op de manier zoals die in het vorige kerkblad heeft gestaan. Wij hopen op uw begrip.

Verder kunnen wij u meedelen dat de nieuwe apparatuur is geplaatst (zie bericht elders) . Langs deze weg willen wij ook André Schipper en Alwin Fokke bedanken voor hun tomeloze inzet hiervoor. Sinds zondag 15 maart hebben beide ervoor gezorgd dat er elke zondag uitgezonden kon worden. Tevens hebben hun het mogelijk gemaakt dat er met beeld uitgezonden werd, eerst met de oude en nu met de nieuwe apparatuur. Daarom nogmaals veel dank aan hun beide, en vanzelfsprekend ook aan alle mensen die een gift hiervoor hebben overgemaakt. Hartelijk dank allemaal.

Geplaatst in Geen categorie.